Studierejser Tjekkiet

Tjekkiet blev først en selvstændig stat, da landet blev adskilt fra Slovakiet i 1993 - på trods af dette har landets hovedstad Prag en mere end 1000 år gammel historie og mange smukke bygninger.
 
Fremstillingsvirksomhed er en vigtig økonomisk aktivitet og blandt andet produceres der biler, værktøjsmaskiner og tekniske produkter. Også jern- og stålindustrien spiller en væsentlig rolle i landet, og der er gode muligheder for, man på studierejsen kan opleve virksomhederne på nærmeste hold.
 
En stor del af Tjekkiet er præget af smuk natur med bakker og bjerge, og der er gode muligheder for vandreture, cykelture og vandaktiviteter. En storbyrejse til Prag kan sagtens kombineres med en dag med udfordrende fysiske aktiviteter.   
 
Det er også oplagt at lade studierejsen indeholde et besøg på et af Tjekkiets verdensberømte ølbryggerier.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Rejsemål i Tjekkiet