Studierejser Tyrkiet

Tyrkiet er et af de rejsemål, som virkelig hitter i forbindelse med vores studierejser. Landets farverige og meget omskiftelige historie har gjort landet til et spændende og eksotisk rejsemål, som har en masse spændende at byde på.
 
På studierejserne tager mange til hovedstaden Istanbul, men der er også gode muligheder for udflugter til mere landlige dele hvor landets historie for alvor kan ses.
 
Tyrkiet er geografisk beliggende i både Europa og Asien, og siden 2005 har landet forhandlet om optagelse i EU. Landet har gennem starten af 2000-tallet oplevet store vækstrater, og landet har en vigtig position i Europæiske økonomi. Placeringen på to kontinenter har også kulturelt givet landet en unik blanding af østlige og vestlige traditioner.
 
Tyrkiet er et oplagt rejsemål, hvis man ønsker at opleve en spændende og anderledes kultur på studierejsen.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Rejsemål i Tyrkiet