Studierejser Tyskland

Tyskland er et af danskernes foretrukne rejsemål, og det gælder også i forbindelse med studierejser og grupperejser. Især Berlin, Munchen og Hamborg er meget brugte studierejsemål.
 
Tyskland er det land i EU, som har den største befolkning, og derfor er landets betydning for Europa også helt indiskutabel. Landet har en særdeles veludviklet industriel sektor, hvor blandt andet biler, elektronik, kommunikationsudstyr, lægemidler og kemikaler spiller en væsentlig rolle. Nogle af verdens største virksomheder har hjemme i Tyskland, og det er derfor oplagt at lade et virksomhedsbesøg være en del af studierejsen.
 
Tyskland har endvidere en helt unik og spændende historie. Ikke mindst landets rolle i og omkring 2. Verdenskrig og efterkrigstiden er spændende og meget vedkommende.

Også kulturelt har Tyskland masser af store personligheder at byde på. Indenfor det musikalske område har landet fostret blandt andet Johann Sebastian Bach og Ludwig van Beethoven. Tysklands enorme kulturarv omfatter ligeledes værker af filosofferne og skribenterne Luther, Goethe, Schiller, Nietzsche, Kant, Brecht og Thomas Mann.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Rejsemål i Tyskland