Studierejser USA

USA er det tredje største land i verden, og er samtidig et af de lande, der har allerstørst indflydelse på kulturen og den økonomiske udvikling i resten af verden. Mange af de nye tendenser og trends starter desuden i USA, også netop derfor benytter mange studierejsen til at opleve nogle af de amerikanske virksomheder indefra.
 
Det store land har en spændende historie, der er præget af bl.a. kolonimagter, borgerkrig, imperialisme og indvandringer. I nyere historie har USA endvidere spillet en vigtig udenrigspolitisk rolle og har haft stor indflydelse på bl.a. 2. Verdenskrig og senere den kolde krig samt Vietnam krigen.
 
USA kaldes ofte for "mulighedernes land" - og det gælder også i forbindelse med studierejser. Det er kun fantastien, der sætter grænser for, hvad I kan opleve. Alt i USA er større og vildere, end vi er vant til i Europa - alene i New York findes der 150 museer og 400 gallerier!

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen

Rejsemål i USA