Faglighed på studierejsen

For mange skoler vægtes de faglige aktiviteter på en studierejse højt. Det betyder, at valg af rejsemål og planlægningen af turens faglige indhold ofte er betinget af de fag man rejser med - det kunne fx være at klassen rejser med fokus på historie og samfundsfag. Vi er eksperter i grupperejser for undervisningssektoren, og vi udvikler derfor hele tiden vores udbud af fagligt indhold til studieturen.

Vi hjælper med det studiefaglige program

Vi hjælper gerne med at planlægge programmet på jeres studierejse, så I på bedste vis kan "rykke klasseværelset og jeres fag ud i virkelige rammer". Hvad er det optimale rejsemål for jeres gruppe, og ikke mindst det mest spændende, faglige indhold? Tag os med på råd!

Faglig inspiration til studierejsen

Selv for dem som har arrangeret studierejser mange gange, kan det være spændende at få ny inspiration til FAGLIGHED PÅ STUDIEREJSEN. Klik dig ind på de forskellige fag til højre herfor, og få inspiration til det faglige indhold på JERES studierejse.
 
Vi sammensætter rejseoplevelser, som gør dine elever klogere på deres fag - og ikke mindst på dem selv!
 

Skal vi hjælpe dig med at sammensætte en studietur med fagligt indhold?

Kunne du tænke dig at se, hvordan en studierejse med jeres faglige fokus kunne se ud? Husk, at der naturligvis er mange flere muligheder for fagbesøg på alle vores rejsemål, end hvad der er nævnt her på siden.

Giv os et kald på 8020 8870 og få en uforpligtende snak om muligheden for at imødekomme jeres fagkriterier studierejsen. Du er naturligvis også velkommen til at sende en mail til info@alfatravel.dk eller bestille et tilbud via formularen herunder.
 

Fagområde